Oceanië

Zeevracht naar Oceanië

Zeevervoer OceanieHet is voor Nederlanders letterlijk de andere kant van de wereld, maar toch zijn er veel ondernemers die er zaken doen: Australië en Nieuw Zeeland. En net als u lopen al deze ondernemers tegen dezelfde problemen aan. Bijvoorbeeld het regelen van een zeevracht naar Oceanië. Dat is namelijk makkelijker gezegd dan gedaan, behalve als u de klus aan ons toevertrouwt. Het verschepen van een zeecontainer naar Oceanië is namelijk iets waar wij veel ervaring mee hebben, en dus op zeer efficiënte wijze voor u kunnen doen. Een container verschepen was dus nog nooit zo gemakellijk!

– De goedkoopste zeevracht naar Oceanië
– Transport naar alle bestemmingen in Australië en Nieuw Zeeland
– Ook alle douanezaken worden voor u geregeld
– Zowel LCL als FCL transporten zijn bij ons snel onderweg
– Binnen enkele uren een op maat gemaakte offerte ontvangen

De efficiëntste manier om een zeevracht naar Oceanië te realiseren

We weten precies welke factoren voor u belangrijk zijn als u een zeecontainer naar Oceanië wilt vervoeren. Allereerst de kosten. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we u altijd de meest gunstige tarieven garanderen. Maar minstens zo belangrijk is de betrouwbaarheid en de service. Gelukkig zijn die ook voor ons erg belangrijk. Zo nemen we u bijvoorbeeld niet alleen het werk rond het transport uit handen, maar we zorgen er ook voor dat het container verschepen soepel verloopt.

Bijvoorbeeld door alle douanezaken voor u te regelen. Onze experts weten namelijk precies wat er bij een transport naar Australië of Nieuw Zeeland gevraagd wordt. MZeevracht Oceanieaar ook het samenvoegen van bepaalde transporten om voor u de kosten zo laag mogelijk te houden. We nemen u simpelweg het gehele logistieke traject uit handen, en letten daarbij ook nog op de kosten.

Direct regelen

Wilt u een zeecontainer naar Oceanië verschepen? Of een lading de omgekeerde route laten volgen? Neem dan direct contact met ons op. Een container verschepen was nog nooit zo gemakkelijk en goedkoop.

Zeevracht naar Australië
Zeevracht naar Nieuw Zeeland


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.