Zeevracht Vietnam

Zeevracht naar VietnamZeevervoer Vietnam

Niet alleen steeds meer toeristen gaan op vakantie naar Vietnam, ook steeds meer bedrijven doen zaken in het land. Daarom is een zeevracht vervoer naar Vietnam opzetten voor ons dan ook bepaald geen uitzondering meer. Toch is er iets dat we altijd merken: onze klanten zijn niet alleen blij dat we hun zeecontainer naar Vietnam laten verschepen, maar vooral ook omdat we ze daarmee veel werk uit handen nemen. Want een container verschepen hoeft geen moeilijke operatie te zijn, als je maar precies weet wat je moet doen. En dan kun je zelfs ook nog op de prijs besparen!

– Goedkope tarieven voor een zeevracht naar Vietnam
– Elke bestemming bereikbaar voor uw zeecontainer naar Vietnam
– Grote en kleine ladingen, want zowel FCL, LCL en groupage is mogelijk
– Bijzondere douanepapieren nodig? Die regelen we er meteen bij
– Als u nu belt ontvangt u vandaag nog een persoonlijke offerte

Zeevracht naar Vietnam, weinig moeite en lage kosten

Als een zeecontainer naar Vietnam moet worden vervoerd valt of staat alles met de efficiëntie waarmee dit transport wordt opgezet. En met die efficiëntie komen ook de kosten in beeld. Want een container verschepen hoeft niet veel te kosten, als je maar weet wat je doet. Onze planners zijn in staat om voor elke lading de beste manier van transport te vinden, die dus uiteindelijk ook het minste kost.

Tegelijkertijd gaan onze customs-specialisten aan de gang om vuur u alle douanepapieren te verzorgen. Heeft u een uitvoer aangifte nodig, of juist een invoer aangifte? En zijn er bijzondere documenten vereist in Vietnam? Wij weten precies wat gevraagd wordt en zorgen dat alle papieren op tijd gereed zijn. Zo heeft u aan een telefoontje genoeg om een zeecontainer naar Vietnam te krijgen.

Zeevracht VietnamDirect contact

Wilt u zo snel mogelijk een container verschepen naar Vietnam? Neem dan nu contact op, dan sturen we u binnen enkele uren een op maat gemaakte offerte toe.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.