Zeevracht Thailand

Zeevracht van/naar ThailandZeevervoer Thailand

Hoewel de meeste mensen Thailand kennen als een tropisch vakantieoord, is het ook een land waar veel Nederlandse ondernemers zaken doen. Dat wij regelmatig een zeevracht naar Thailand laten brengen of een import vanuit Azië verzorgen is voor ons dan ook volstrekt logisch. We doen het vooral om onze klanten te ontzorgen, want een zeecontainer naar Thailand krijgen is een hele opgave. Maar niet voor ons, want onze specialisten weten precies wat er bij een container verschepen komt kijken. En door onze jarenlange ervaring en grote netwerk is een container verschepen bij ons bovendien altijd het goedkoopst.

– Zeevracht naar Thailand tegen de laagste tarieven
– Het adres voor efficiënte FCL, LCL en groupage transporten naar Azië
– Elke bestemming is te bereiken, en altijd binnen korte tijd
– Ook alle bijkomende zaken, zoals douanedocumenten, direct meegeregeld
– Vandaag kunt u nog een persoonlijke offerte ontvangen voor uw transport

Besparen en ontspannen bij een zeevracht naar Thailand

We hoeven er niet omheen te draaien, een container verschepen via ons heeft twee belangrijke voordelen. De eerste is dat het u totaal geen moeite kost om een zeecontainer naar Thailand te brengen. Al na een telefoontje gaan we voor u aan de slag en kunt u verder met uw eigen werkzaamheden.

Ten tweede kunnen we altijd de laagste tarieven bieden, door efficiënt te plannen en rekening te houden met uw lading. Vervoert u bijvoorbeeld een kleine lading, dan kunnen we die wellicht samenvoegen met andere goederen om zo op de transportkosten te besparen. En vult uw lading een complete zeecontainer? Dan zorgt ons netwerk voor de laagste kosten. En natuurlijk zorgen we ervoor dat ook alle douanepapieren direct voor u verzorgd worden. Totaal ontzorgen op het gebied van logistiek, noemen we dat.

Zeevracht ThailandDirect contact

Wilt u snel een container verschepen naar Thailand en vandaag nog weten wat dit kost? Neem dan direct contact met ons op. We gaan meteen voor u aan de slag.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.