Zeevracht de Filipijnen

Zeevracht naar de FilipijnenZeevervoer Filipijnen

Dat veel Aziatische landen voor Europese ondernemers interessant zijn is al lang niet nieuw meer. De kosten liggen er laag en vaak groeit de economie er snel. De Filipijnen vormen daarop geen utizondering. Dat we regelmatig een zeevracht naar de Filipijnen verzorgen, of juist een import uit het land, spreekt dan ook voor zich. En dat kunnen we ook voor u doen. Want een zeecontainer naar de Filipijnen krijgen hoeft niet veel tijd en moeite te kosten, als je het maar aan de juiste mensen overlaat. Dan kunt u bovendien ook nog eens flink besparen op de transportkosten.

– Zeevracht naar de Filipijnen tegen de laagste tarieven
– Een container verschepen naar elke bestemming, zowel export als import
– Complete zeecontainer naar de Filipijnen, maar ook LCL en groupage transporten
– Alle vereiste douanepapieren direct voor u geregeld
– Snel een container verschepen? Ontvang vandaag nog een offerte

Zeevracht FilipijnenLaat een zeevracht naar de Filipijnen maar aan ons over

Douanepapieren, opslag, overslag, de juiste vorm van transport: als u een zeecontainer naar de Filipijnen wilt krijgen komt daar meer bij kijken dan u denkt. Voor ons is dit echter geen probleem. Door onze experts in Nederland en uitgebreide netwerk in andere landen zijn we altijd in staat om snel een transport te realiseren.

Daarmee doen we wat u het liefst wilt: een container verschepen zonder dat het u ook maar enige moeite kost. Bovendien krijgt u daarbij alle rust, omdat u er op kunt vertrouwen dat het hele logistieke proces vlekkeloos verloopt. En dat u flink kunt besparen op de kosten, want onze specialisten zijn in staat om de meest efficiënte vorm van transport bij uw lading te vinden. Hoe groot of hoe klein uw lading ook is.

Direct contact

Wilt u een container verschepen naar de Filipijnen? En wilt u vandaag nog weten wat dit kost? Neem dan direct contact met ons op, zodat we u binnen enkele uren een persoonlijke offerte kunnen toesturen.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.