Zeevracht China

Zeevracht naar ChinaZeevervoer China

Het is een van de grootste landen ter wereld en heeft inmiddels ook een van de grootste economieën ter wereld: China. Dat een container verschepen vanuit of naar het Aziatische land enorm populair is bij Nederlandse ondernemers is dan ook volkomen logisch. Maar het is niet eenvoudig om een zeecontainer naar China te krijgen zonder tijdsverlies. Dat vraagt de aandacht van experts, die weten wat er allemaal komt kijken bij een zeevracht naar China. En die experts hebben wij in huis. We zetten dan ook graag een zeevracht naar China voor u op, waarbij we u het gehele logistieke proces uit handen nemen!

– Goedkoopste tarieven voor een zeevracht naar China of vice versa
– Moet het sneller? Luchtvracht regelen we ook voor u
– Alle vormen van vervoer mogelijk: LCL, FCL en groupage
– Ook alle randzaken rond uw zeecontainer naar China geregeld
– Vandaag nog weten wat een container verschepen kost? Neem direct contact met ons op

Zorgeloos een zeevracht naar China zenden

Dat een zeecontainer naar China sturen belangrijk is voor uw organisatie wil nog niet zeggen dat het u ook veel tijd moet kosten. Bij ons heeft u aan een telefoontje genoeg om het gehele logistieke traject uit handen te geven. Zo regelen we ook alle douanepapieren voor u. En vanwege onze jarenlange ervaring weet u ook altijd zeker dat we gebruikmaken van de meest efficiënte vorm van transport. Of uw lading nou groot of klein is.

En heeft uw zending meer haast? Dan verzorgen we natuurlijk met hetzelfde gemak een luchtvracht naar China. Alle vormen van transport zijn bij ons namelijk mogelijk. En vanwege onze vele certificeringen mogen we ook alle soorten lading transporteren. Totaal ontzorgen, noemen we dat.

Zeevracht ChinaDirect contact

Wilt u direct een zeecontainer naar China hebben, of juist spullen importeren? Neem dan gelijk contact met ons op en hoor vandaag nog wat een container verschepen kost. We zitten voor u klaar.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.