Verre Oosten | Azië

Zeevervoer Verre OostenZeevracht van en naar Azië

Een zeevracht naar Azië mag dan soms misschien weken onderweg zijn, voor veel Nederlandse ondernemers is het toch de slimste manier van vervoeren. Niet voor niets verzorgen we met enige regelmaar zo’n transport. Door onze ervaring weten we bovendien wat er allemaal komt kijken bij het vervoeren van een zeecontainer naar Azië. En dat is zo veel, dat het voor u verstandig is om dit werk te laten doen door een specialist. En omdat wij de meest efficiënte werkwijze koppelen aan de laagste tarieven gaan we graag voor u aan de slag. Welke Aziatische bestemming uw lading ook heeft.

– Goedkoopste zeevracht naar Azië
– Container verschepen in zowel LCL als FCL
– Een op maat gemaakte offerte binnen een aantal uur
– Ook alle douanezaken en tijdelijke opslag geregeld
– Uitgebreid netwerk aan internationale rederijen

Profiteer van onze kennis over zeevracht naar Azië

Zeevracht Verre Oosten Bij het vervoeren van een zeecontainer naar Azië komt dermate veel kijken dat het verstandig is dat u een expert inschakelt. Bovendien kunt u ook nog eens flink op de transportkosten besparen door ons het vervoer te laten verzorgen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u namelijk altijd de scherpste tarieven bieden, ongeacht de bestemming.

Bovendien nemen we u het gehele logistieke proces uit handen. Zo halen we de lading bij u op en leveren we deze voor de deur af. Natuurlijk weten we dat u geen tijd te verliezen heeft als u een container gaat verschepen. Daarom verzorgen we tegelijkertijd alle douanepapieren en aanverwante zaken. Zo kunt u altijd uw tijd besteden aan uw eigen zaken, en ons met een gerust hart uw zeecontainer naar Azië laten brengen.

Direct aan de slag

We kunnen vandaag nog voor u aan de slag gaan, als u nu contact met ons opneemt. Kies hier de bestemming van uw zeevracht naar Azië:

Zeevracht naar Cambodja
Zeevracht naar China
Zeevracht naar Hong Kong
Zeevracht naar Indonesië
Zeevracht naar Japan
Zeevracht naar Maleisië
Zeevracht naar Singapore
Zeevracht naar Taiwan
Zeevracht naar Thailand
Zeevracht naar Vietnam
Zeevracht naar Filippijnen


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.