Zeevracht Turkije

Zeevracht Turkije

Een zeevracht naar Turkije kan veel kansen bieden, het is namelijk vaak een erg efficiënte manier van transport. Een FCL, LCL of groupagezending middels een zeevracht naar Turkije is echter wel een hele operatie voor een leek. Gelukkig biedt TTS TransOcean® een uitkomst voor u, en worden ook alle overige werkzaamheden zoals het opmaken van douanedocumenten gedaan. Zo wordt u volledig ontzien van zorgen en betaalt u nooit te veel. Offerte ontvangen? Dat kan via ons makkelijk in te vullen formulier, contact opnemen is natuurlijk ook altijd mogelijk.

zeevracht turkije

 Bereik Turkije goedkoper met een zeevracht

Een zeecontainer naar Turkije verschepen is in beginsel geen hele moeilijke opgave; je zet de container op een boot en haalt het er in Turkije weer af. Echter zit de moeilijkheid er in, dat er veel geregeld moet worden alvorens dit in gang gezet kan worden. Zo moeten er bijvoorbeeld speciale douanedocumenten opgemaakt worden en ook het transport van en/of naar de haven moet opgezet worden. Bovendien moet dit vaak ook nog eens gebeuren tegen de laagst mogelijke tarieven. Juist daarom is het voor u zo handig dat er bij TTS TransOcean® veel ervaring aanwezig is, en wij een eigen customs-afdeling hebben. Zo verliest u geen tijd en betaalt u nooit te veel. Meer weten hierover? Neem dan contact op.

Voor een offerte kunt u ons formulier invullen, u ontvangt dan spoedig een reactie in uw mailbox.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.