Zeevracht USA / Amerika

Zeevracht van/naar de USA / AmerikaZeevervoer USA | Amerika

Dat veel Nederlandse ondernemers graag zaken doen in een van de grootste economieën van de wereld is logisch. Maar het is alleen lastig dat een land als de Verenigde Staten bepaald niet om de hoek ligt. Daarom is het prettig om te kunnen vertrouwen op een partner die snel en betrouwbaar een zeevracht naar de USA kan brengen. En die partner zijn wij. Niet voor niets brengen we voor onze bestaande klanten met zeer grote regelmaat een zeecontainer naar Amerika. En als het sneller moet verzorgen we een luchtvracht naar de Verenigde Staten voor ze. Een container verschepen was dus nog nooit zo gemakkelijk.

– Laagste tarieven voor uw zeevracht naar de Amerika
– Een grote (FCL) of kleine (LCL of groupage) met een zeecontainer naar de USA
– Ook luchtvracht mogelijk als er meer haast geboden is
– Ook direct alle douanepapieren voor u geregeld
– Ontvang vandaag nog een persoonlijke offerte. Zo gaat een container verschepen wel erg snel!

Altijd de laagste tarieven voor uw zeevracht naar de USA

Geen tijd kwijt zijn aan het versturen van uw zeecontainer naar de USA en toch verzekerd zijn van de laagste kosten. Dat krijgt u als wij alles voor u mogen verzorgen. Onze specialisten zijn namelijk altijd in staat om de meest efficiënte vorm van transport te vinden voor uw lading naar Amerika / USA. Zo kunnen we kleine hoeveelheden goederen zelfs samen met andere ladingen verschepen, zodat u de kosten kunt delen. Goedkoper kan niet!

En tegelijkertijd zorgt onze afdeling customs ervoor dat alle douanezaken voor u geregeld worden. Ook als u wij import naar Nederland voor u regelen. En een luchtvracht naar Amerika is voor ons natuurlijk ook geen probleem. Want totaal ontzorgen is wat we doen!

Zeevracht USA | AmerikaDirect contact

Wilt u snel een container verschepen naar de USA? Neem dan nu contact met ons op. We zorgen er daarna voor dat u binnen enkele uren een op maat gemaakte offerte ontvangt, waarna we direct voor u aan de slag kunnen. We zitten voor u klaar!


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.