Noord-Amerika

Zeevracht van/naar Noord AmerikaZeevervoer Noord Amerika

Als sinds lange tijd zijn landen als de Verenigde Staten en Canada belangrijke handelsbestemmingen voor Nederlandse ondernemers. Een zeecontainer naar Noord Amerika brengen is voor een organisatie als de onze dan ook geen enkel probleem. Daarom is het voor u ook zo aantrekkelijk om uw zeevracht naar Noord Amerika aan ons uit te besteden. Dan bent u namelijk gegarandeerd van een vlekkeloze afhandeling. En dat is nog niet alles. Door ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring weet u bij ons ook nog eens zeker dat wij uw container verschepen tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

– Goedkoop een zeevracht naar Noord Amerika opzetten
– Zowel groupage transport als een gehele container verschepen
– Alle bestemmingen in Noord Amerika zijn te bereiken
– Alle douanepapieren worden voor u  gereed gemaakt
– Moet het sneller? Laat ons uw luchtvracht naar Noord Amerika verzorgen

De goedkoopste zeevracht naar Noord Amerika tegen de gunstigste voorwaarden

Of u nou een grote of kleine hoeveelheid goederen naar de USA of Canada wilt vervoeren, wij regelen het graag voor u. Want we zijn expert in zowel LCL als FCL transporten. Daarom kunnen we u ook altijd zeer gunstige tarieven garanderen, die we u bovendien altijd snel kunnen laten weten. Want neemt u contact met ons op, dan ontvangt u altijd binnen enkele uren een op maat gemaakte offerte voor het transport van uw zeecontainer naar Noord Amerika. En moet het transport toch sneller? Dan regelen we met hetzelfde gemak een luchttransport naar Noord Amerika.

Als we uw container verschepen regelen we daaromheen bovendien ook alle randzaken, zoals de douanepapier en eventuele tijdelijke opslag. Zo zorgen we er altijd voor dat uw lading op efficiënte wijze van deur tot deur wordt gebracht. Daar kunt u op vertrouwen.

Direct regelenZeevracht Noord Amerika

Wilt u snel een container verschepen naar Noord Amerika? Kies eens van de mogelijke bestemmingen en u krijgt van ons binnen enkele uren een persoonlijke offerte.

Zeevracht naar de USA
Zeevracht naar de Verenigde Staten
Zeevracht naar Canada


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.