Zeevracht bestemmingen

Bestemmingen voor zeevracht

Worldwide Ocean Freight is onze slogan, dat maken we dan ook graag waar. We bieden wereldwijd zeevracht aan. Voor volle containers, deelladingen en groupage. Onze zeevracht specialisten weten op welke wijze ze uw zending tegen de scherpste tarieven op de plaats van bestemming kunnen krijgen. Mede dankzij onze eigen interne douane afdeling is de opmaak van allerhande douane documenten ook onder controle. Een uitvoer aangifte of Certificaat van Oorsprong of andere Kamer van Koophandel documenten  kunnen we volledig digitaal opmaken.

Dé expediteur voor vervoer over zee

Als zeevracht expediteur doen we meer dan alleen een container boeken bij een rederij. We fungeren als logistiek klankbord op gebied van zeevracht. U mag van ons verwachten dat wij de kennis en kunde in huis hebben om uw zending snel en efficiënt aan de andere kant van de wereld te krijgen. We adviseren u dan ook graag op welke wijze u dit het beste  kunt aanpakken. Dat dit niet altijd zeevracht hoeft te zijn is geen probleem, binnen onze groep van bedrijven kunnen we u namelijk met elke modaliteit verder helpen. Onze directe collega’s van TTS TransAir zijn namelijk een IATA erkende luchtvrachtagent. Daarbij heeft ons moederbedrijf TTS Quality Logistics een transport afdeling die Europese distributie, maar ook internationale wegtransport regelt naar bijvoorbeeld Kazachstan. Misschien is railtransport wel de beste optie voor uw zending. We adviseren u in ieder geval datgene dat bij uw zending past.

De bestemmingen voor zeevracht op een rij:
Zeevracht Afrika
Zeevracht Midden Oosten
Zeevracht Verre Oosten
Zeevracht Indisch Subcontinent
Zeevracht Zuid-Amerika
Zeevracht Midden-Amerika
Zeevracht Noord-Amerika
Zeevracht Oceanië
Zeevracht Rusland
Short-Sea binnen Europa

Staat uw land er niet tussen, geen nood. We werken wereldwijd, dus vinden een passende oplossing voor uw transport.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.