Zeevracht groupage

Zeevracht groupage

Als u een hoeveelheid goederen wilt verschepen naar het buiteland is de prijs van het transport een van de belangrijkste factoren. Daarom is het goed om te weten dat wij altijd de meest efficiënte vorm van transport voor uw zending kunnen vinden. Bijvoorbeeld een slimme zeevracht groupage. Dat betekent dat we waar mogelijk meerdere kleine zendingen met elkaar combineren en ze gezamenlijk vervoeren. In dat geval betaalt u niet in uw eentje voor het vervoer van een zeecontainer, maar deelt u de rekening met meerdere afzenders. En het behoeft geen verdere uitleg dat dit leidt tot een zeer goedkope zeevracht.

– De laagste prijs voor uw transport met zeevracht groupage
– De perfecte oplossing voor een kleine zending
– Combineer met andere afzenders en profiteer allemaal van een goedkope zeevracht
– Het kost u geen enkele moeite, wij nemen al het werk op ons
– Neem nu contact met ons op, dan ontvangt u vandaag nog een persoonlijke offerte

Elke bestemming te bereiken met een zeevracht groupage

Het opzetten van een zeevracht groupage zal u zelf niet zo snel lukken. Het moet namelijk wel heel toevallig zijn dan u een groep ondernemers kent die allemaal goederen naar dezelfde bestemming moeten krijgen. Maar voor ons is een groupage transport geen probleem. Door ons wereldwijde netwerk kunnen we uw zending altijd combineren met die van anderen, en u dus altijd laten genieten van goedkope zeevracht.

Zo’n groupage transport – ook wel LCL transport genoemd – kost u geen enkele moeite. Wij zorgen namelijk dat uw transport vlekkeloos verloopt van begin tot eind. Dat betekent onder meer dat wij ook alle douanepapieren voor u verzorgen. Compleet ontzorgen op het gebied van logistiek en transport, noemen we dat. En dus ook nog altijd tegen de laagste prijs en naar iedere bestemming.

Direct contact

Wilt u snel gebruikmaken van een goedkope zeevracht. Neem dan nu contact met ons op, zodat we u vandaag nog een persoonlijke offerte kunnen toesturen.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.