Zeevracht containers

Zeevracht containers

Wie wel eens een groot containerschip heeft gezien kan denken dat zeevracht alleen bestemd is voor hele grote ladingen. Maar niets is minder waar, want hoewel grote hoeveelheden goederen natuurlijk vaak over zee vervoerd worden zijn er ook zeevracht containers die geschikt zijn voor kleinere ladingen. Heeft u een lading te verschepen naar het buitenland, dan kunt u er gerust vanuit gaan dat wij altijd de meest geschikte methode van transport hebben. En dat betekent dat u nooit teveel betaalt voor uw zeecontainers. Bovendien heeft u bij ons altijd aan een telefoontje genoeg. Goedkope zeevracht was dus nog nooit zo gemakkelijk

– Verschillende soorten zeevracht containers, dus altijd een voor uw lading
– Met zeecontainers kunt u elke bestemming ter wereld bereiken
– Altijd de meest efficiënte vorm van transport voor uw lading
– Ook alle douanepapieren voor uw transport verzorgd
– Vandaag nog een persoonlijke offerte voor uw goedkope zeevracht ontvangen

Het voordeel van verschillende soorten zeevracht containers

Zeecontainers zijn er in verschillende soorten en maten, dus er is er altijd wel een te vinden die bij uw lading past. Zo zijn er bijvoorbeeld containers met een lengte van 20 ft. en 40 ft., maar ook speciale zeevracht containers van 45 ft. of met een speciale hoogte (zogenaamde ‘high cubes’). Ook zijn er speciale containers voor bijzondere transporten, zoals het transport van vloeistoffen, gassen of bederfelijke producten.

Omdat wij altijd de perfecte container voor uw transport vinden kunt u bij ons altijd rekenen op goedkope zeevracht. Dat komt in de eerste plaats door onze jarenlange ervaring. Die leidt er zelfs toe dat we kleine ladingen met elkaar kunnen combineren tot een groupage transport – ook wel LCL transport – waardoor u nog minder kosten maakt.

Direct contact

Wilt u direct profiteren van goedkope zeevracht, neem dan nu contact met ons op. Er is altijd een zeecontainer die bij uw lading past. We sturen u nog dezelfde dag een persoonlijke offerte toe.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.