Zeevervoer

Zeevervoer

Is het lastig om een zeevervoer regelen voor uw import of export? Wij hebben door ons opgebouwde netwerk de juiste contacten om uw zeevervoer in juiste banen te leiden. Omdat wij de juiste contacten op de juiste plekken kennen, kunnen wij altijd uw zeevervoer regelen tegen de laagste tarieven. Ook worden alle randzaken geregeld. Denk hierbij aan bijvoorbeeld douanepapieren. Wij verzorgen het gehele transport en nemen al uw werk uit handen. Zit er haast achter uw vervoer? Dan regelen wij met het zelfde gemak een razendsnelle luchtvracht voor u. Geef uw wensen door en wij gaan direct aan de slag voor u!zeevervoer
– Wereldwijd zeevervoer  tegen zeer concurrerende tarieven
– Voor import, export, grote of kleine ladingen, alles is mogelijk
– Heeft het transport haast? Met hetzelfde gemak een snelle luchtvracht
– Krijg te maken met een vast contactpersoon tijdens uw transport
– U krijgt vandaag nog een offerte als u nu contact met ons opneemt


Een vlekkeloos zeevervoer naar iedere bestemming mogelijk

Wanneer u een zeevracht inzet voor uw transport, is het fijn om te weten dat alles in goede handen is. Door onze eigen customs afdeling kunnen wij alle douanepapieren direct regelen. Ook het regelen van op- en overslag is geen enkel probleem. U hoeft nergens meer naar om te kijken, totaal ontzorgen noemen wij dat.

Door onze certificeringen, betrouwbare contacten en jarenlange ervaring weten wij altijd wat er gevraagd wordt voor uw zeevervoer. Omdat onze planners de juiste contacten hebben kunnen wij altijd werken tegen de laagste tarieven.  Wilt u veel goederen vervoeren, dan kan FCL transport iets voor u zijn. Bij kleinere zendingen kunnen LCL of een groupage transporten een stuk voordeliger zijn voor u. Wilt u weten welke type containers er allemaal zijn? Kijk eens bij onze containerafmetingen.


Binnen no-time een offerte

Neem direct contact op met ons om uw wensen door te geven. Wij gaan direct aan de slag en geven razendsnel een offerte af!


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.