Zeetransport

Zeetransport

Wij zijn specialist in het vervoeren van goederen doormiddel van zeetransport. Door middel van FCL-, LCL- en groepage zendingen kunnen wij uw zeetransport overal naar toe transporteren. Met jarenlange ervaring, een groot en betrouwbaar netwerk en de benodigde expertise zorgen wij voor een soepel zeetransport waar u geen omkijken meer naar heeft. Wij bereiken de gehele wereld met onze zeetransporten, niet voor niks is onze slogan dan ook Worldwide Ocean Freight. Hoewel niet alle plekken ter wereld per zeevracht te bereiken zijn kunnen wij toch uw transport op de juiste plek krijgen. Wij bieden u bijvoorbeeld met het zelfde gemak een luchtvracht, wegtransport en zelfs railtransport aan.

– Alle randzaken en douanepapieren geregeldzeetransport
– Haast? Wij regelen met het zelfde gemak een snelle luchtvracht
– Alle mogelijkheden  van vervoer mogelijk: LCL, FCL en groupage
– Jarenlange ervaring en expertise in huis
Vandaag nog weten wat de kosten zijn van uw zeetransport? Neem nu contact op!

 

Dé expediteur voor zeetransport

Wij doen meer dan alleen het verzorgen van een zeetransport. Alle bijkomende zaken en randzaken regelen wij voor u, denk hier bijvoorbeeld aan lastige douanedocumenten. Door onze certificeringen,  specialisten en jarenlange ervaring weten wij precies wat er benodigd is voor uw transport over zee. Heeft de zending spoed? Wij regelen voor u een luchtvracht of zelfs een koerier! Wanneer een railtransport voordeliger is kan dit natuurlijk ook altijd door ons verzorgd worden.

Maakt u zich geen zorgen over het vervoer van en naar de haven van uw container. We zorgen ervoor dat dit naadloos aansluit op de afvaarten van de vrachtschepen.

Direct contact met een van onze zeetransport specialisten

Bij ons krijgt u altijd te maken met een vast contactpersoon die alles weet over uw zeetransport. Neem nu direct contact op met één van onze specialisten.

 

 


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.