Transport Zeecontainer

Transport zeecontainer

Een transport over zee is vaak de meest voordelige optie en hier komen ook steeds meer Nederlandse ondernemers achter. Er wordt volop geëxporteerd en geïmporteerd, meestal gaat dit transport met een zeecontainer. Om het transport van een zeecontainer in goede banen te leiden is er specialisme vereist van zeevracht. Deze specialisten hebben wij in huis, door ons netwerk weten wij als geen ander wat er nodig is om uw zeecontainer te transporteren.transport zeecontainer

– Scherpste tarieven voor het transport van een zeecontainer
– Vraagt het transport om snelheid? Een luchtvracht regelen we ook voor u
– Alle mogelijkheden  van vervoer mogelijk: LCL, FCL en groupage
– Ook alle randzaken rond uw transport zeecontainer geregeld
– Vandaag nog weten wat het transport van een zeecontainer kost ? Neem nu contact op!

Transport van een container naar de haven

Voordat een (zee)container kan vertrekken op een vrachtschip moet de container natuurlijk eerst naar de haven gebracht worden. Uiteraard verzorgen wij dit traject ook bij TTS TransOcean. Er zijn diverse mogelijkheden om het transport van de zeecontainer naar het binnenland te verzorgen. Veelal gebeurt dit met de vrachtwagen en trailerchassis. Maar een koste efficiënt en milieu bewuste oplossing is ook de optie om het bewuste transport uitte voeren met een binnenvaartschip (de zogenoemde barge). We kunnen diverse opties met u bespreken, geheel afhankelijk van uw wensen en locaties kiezen we dan samen de passende oplossing.

Laat al het werk uit handen nemen rondom uw transport zeecontainer

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een  groot en betrouwbaar netwerk weten op te bouwen. Zo vinden wij altijd de beste oplossing. Wij kunnen  met de scherpste tarieven werken en vinden de beste vorm van transport voor uw zeecontainer. Niet alleen het transport maar ook alle randzaken weten wij te regelen, denk hierbij aan de vele douanepapieren die benodigd zijn voor het verschepen van uw zeecontainer. Laat al uw werk uit handen nemen. Slechts 1 telefoontje is nodig voor onze specialisten om uw zeecontainer te transporteren. Spoed? Een luchtvracht regelen wij met hetzelfde gemak.

Krijg vandaag nog een offerte binnen voor uw transport zeecontainer van uw vaste contactpersoon. Neem nu contact op!

 


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.