Over ons

Over ons:

TTS TransOcean  is een geregistreerde handelsnaam van TTS Quality Logistics B.V. en heeft als doel het wereldwijd verschepen van goederen op een zo goed, snel en goedkoop mogelijke manier. Door het wereldwijde netwerk kan TTS TransOcean binnen enkele uren uw offerteaanvraag beantwoorden met een passend en scherp tarief. Voor ieder vervoer zoeken wij de best mogelijke optie uit. Of dit nou voor een volle container (FCL), deellading (LCL) of voor een groupage transport is. Ook is er de mogelijkheid om temperatuurgevoelige goederen te vervoeren. Voor iedere vracht hebben wij de beste oplossing. Verschillende certificeringen en vergunningen tonen aan dat TTS TransOcean een specialist in haar vak is. Bijvoorbeeld:

  • ISO9001 gecertificeerd
  • AEOS & AEOC vergunning

 

Laat al het werk uit handen nemen:

Door onze eigen specialisten op de customs afdeling heeft u aan een telefoontje genoeg om het gehele transport te regelen. Alle bijkomstigheden worden afgehandeld door ons. Door de kennis en ervaring van onze customs afdeling kan er snel gehandeld worden waardoor uw zending zo snel mogelijk en zonder problemen de eindbestemming bereikt.

TTS Quality Logistics B.V :

TTS TransOcean is onderdeel van TTS Quality Logistics. Dit is een logistieke dienstverlener die al actief is sinds 1986. Het is specialist in 3 aspecten: Het transport, warehousing en customs. Door deze specialismen te bundelen staat TTS Quality Logistics garant voor een goede service. Onder TTS Quality Logistics vallen ook: TTS TransAir, TransUrgent en BTA International. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat de beste optie voor uw transport gevonden wordt. Of dit nou een zeevracht, wegtransport, spoedkoerier of zelfs een railtransport betreft. De service staat bij zowel TTS Quality Logistics als bij TransOcean centraal. U heeft altijd persoonlijk contact met ons en alle vrachten zijn verzekerd volgens de Haags-Visbysche regels.

Meer weten?

Mocht u meer willen weten, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ontvang binnen slechts enkele uren na aanvraag een passende offerte.

 


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.