Uitvoer aangifte

Uitvoer aangifte

Wie wel eens goederen naar landen buiten de EU heeft geëxporteerd weet dat daarbij meer komt kijken dan u vooraf had verwacht. Het verkrijgen en invullen van belangrijke douanepapieren bijvoorbeeld. De uitvoer aangifte is daarvan misschien wel het belangrijkste voorbeeld. Omdat de douane namelijk precies wil weten welke goederen een land verlaten of binnenkomen, is dat document absoluut vereist om uw transport vlekkeloos te laten verlopen. En omdat het voor een leek lastig kan zijn om hem op de juiste manier in te vullen, is het heel prettig om te weten dat wij een eigen douane-afdeling hebben die dit zorgeloos voor u kan regelen.

Onze douane diensten:

– Uw uitvoer aangifte altijd correct ingevuld door onze eigen customs afdeling
– Alle douanepapieren geregeld, onder andere EUR.1 documenten of CvO
– Het hele logistieke proces uit handen geven aan experts met veel ervaring
– Elke bestemming ter wereld te bereiken met uw zeevracht transport
– Vandaag nog een op maat gemaakte offerte ontvangen? Neem nu contact op

Het gemak van een volledig ingevulde uitvoer aangifte

Iedereen die werkzaam is in de wereld van de logistiek kent het belang van douanepapieren. Verlaten uw communautaire goederen bijvoorbeeld de EU, dan is een uitvoer aangifte van het grootste belang. Bijvoorbeeld voor de gevolgen voor de BTW, maar ook om goederen gemakkelijk een land in te krijgen. Wij vullen de douane documenten volledig digitaal in en hebben rechtstreekse aansluiting bij de Douane. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt uw aangifte indienen. Hierdoor voorkomen we vertraging bij uw zeevracht. Wij zorgen voor uw douane documenten, ongeacht de omvang van uw transport. Of het nu om een FCL zeevracht of een LCL groupage zending gaat.

Op de uitvoer aangifte vermelden we onder meer het gewicht, de prijs en het land van bestemming. Dat gaat volledig digitaal waardoor uw transport overzee geen tijdsverlies oploopt. En wil de douane daarna toch nog meer weten over de goederen, dan zorgen we er natuurlijk voor dat dit geregeld wordt. U hoeft zich er geen zorgen om te maken.

Direct contact

Wilt u genieten van een goedkope zeevracht waarbij alle douanepapieren bij de prijs zijn inbegrepen? Neem dan nu contact met ons op. We sturen u vandaag nog een persoonlijke offerte toe.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.