LCL – Less than Container Load

LCL – Less than Container Load Zeetransport

Als u dacht dat zeevracht alleen geschikt was voor grote ladingen heeft u het mis. Door efficiënt te werken en meerdere kleine zendingen met elkaar te combineren kunnen wij namelijk ook uw kleine hoeveelheid goederen per schip vervoeren. Dit wordt ook wel LCL transport (less than container load) genoemd. Het combineren van meerdere zendingen heet consolideren. Deze manier van vervoeren zorgt ervoor dat u veel geld kunt besparen, zonder dat het u meer moeite kost. Want wij zorgen ervoor dat het hele proces vlekkeloos verloopt. Zo wordt zeevracht met LCL transport wel heel gemakkelijk!LCL less than container load

– Altijd LCL transport tegen de laagste tarieven
– Wij verzorgen het hele proces van groupage transport voor u
– Ook het verpakken, labelen en consolideren meteen geregeld
– Uw zeevracht met LCL naar elke bestemming op de wereld
– Vandaag nog een offerte ontvangen als u nu contact met ons opneemt

De wereldmarkt benutten met uw LCL transport

Welke bestemming u ter wereld ook wilt bereiken, of waar vandaan u ook goederen naar Nederland wilt importeren, wij kunnen altijd een groupage transport verzorgen. Wij halen de goederen bij u op, verpakken en labelen ze zodat altijd duidelijk is wat bij uw lading hoort, en zorgen er vervolgens voor dat ze samen met andere ladingen in de juiste zeecontainer worden gedaan. Wij kunnen direct de juiste vrachtruimte boeken bij de rederij of consolidator, zodat het transport direct kan beginnen.

Als uw zeevracht met LCL op de bestemming is aangekomen worden uw goederen weer gescheiden van de andere zendingen en kunnen ze worden afgeleverd aan uw klant. Zo deelt u de kosten van het transport, terwijl het u geen enkele moeite kost. Want wij verzorgen het gehele groupage transport voor u!

Direct contact

Wilt u een zeevracht met LCL verzenden? Neem dan nu contact met ons op, dan sturen we u vandaag nog een persoonlijke offerte. En is een andere vorm van transport nog goedkoper? Dan laten we u dat natuurlijk weten.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.