Invoer aangifte

Invoer aangifte

Als u goederen importeert vanuit een niet-EU land, dan is het vrijwel zeker dat u daarvoor een invoer aangifte moet invullen. Op dat formulier staat onder meer informatie over de waarde van uw lading, die belangrijk is voor bijvoorbeeld de Belastingdienst. Omdat het hier gaat om een van de vele officiële douanepapieren, voelt u natuurlijk al aan dat het erg belangrijk is om dit document volledig en juist in te vullen. Maar heeft u daar zelf geen ervaring mee, dan kan dit een lastige klus zijn. Besteed u de invoeraangifte ook liever uit aan mensen die niets anders doen? Dan bent u bij TTS TransOcean aan het juiste adres. Onze eigen douane afdeling regelt dit zorgeloos voor u. Brengt u uw zeevracht onder bij ons, dan verzorgen we de inklaring van uw goederen zonder enige moeite.

– Invoer aangifte volledig digitaal geregeld
– Te gebruiken bij import van goederen uit alle landen
– Belangrijke douanepapieren die volledig en juist moeten worden ingevuld
– Bij export van goederen vullen we een uitvoer aangifte voor u in
– Nu contact opnemen is vandaag nog een persoonlijke offerte ontvangen

Het gemak van een volledig ingevulde invoer aangifte

Als wij een zeevracht voor u mogen verzorgen dan zijn er drie dingen belangrijk: de prijs, de betrouwbaarheid van onze organisatie en de manier waarop we u al het werk uit handen nemen. Over het eerste kunnen we kort zijn, bij ons betaalt u altijd de laagste tarieven. Vertrouwen put u vervolgens uit de lange lijst tevreden klanten en behaalde kwaliteitskeurmerken en certificaten.

Dat we u ook het werk uit handen nemen blijkt vervolgens vanzelf: we verzorgen namelijk niet alleen het transport, maar regelen ook alles dat daarbij komt kijken. Bijvoorbeeld alle douanepapieren, zoals de invoer aangifte of een uitvoer aangifte. Dit alles betekent dat u niet alleen veel geld bespaart op uw transport, maar daarmee ook nog eens geen tijd kwijt bent. Totaal ontzorgen noemen we dat.

Direct contact

Wilt u snel gebruikmaken van een vlekkeloos zeetransport, inclusief de belangrijke invoer aangifte? Neem dan nu contact met ons op, dan sturen we u vandaag nog een persoonlijke offerte toe.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.