China Railtransport

Railtransport van of naar China

Er zijn natuurlijk talloze manieren te bedenken om een grote lading over de wereld te vervoeren. Als het gaat om vervoer vanuit China ligt een zeetransport misschien wel het meeste voor de hand. Maar omdat China ook over land bereikbaar is zijn er meer opties. Zo is een railtransport van of naar China in specifieke gevallen een veel efficiëntere optie, bijvoorbeeld omdat de eindbestemming van de goederen ver van zee ligt. Omdat we u graag altijd de goedkoopste en slimste transporten willen kunnen bieden, behoort een goederenvervoer vanuit China per trein bij ons ook tot de mogelijkheden.

– De goedkoopste tarieven voor uw railtransport naar China
– Goederenvervoer naar China per trein voor zowel grote als kleine ladingen
– Een container vervoeren per trein kan bij ons na een telefoontje
– Ook alle randzaken direct verzorgd
– Een container vervoeren per trein was nog nooit zo gemakkelijk

Laat een railtransport China aan onze specialisten over

Het is heel goed mogelijk dat een goederenvervoer vanuit China de meest efficiënte manier is om uw goederen te vervoeren. Toch blijft het regelen van zo’n transport een hele klus, want een container vervoeren per trein is niet zomaar iets. Maar dit kunt u gelukkig gerust aan ons overlaten. Zo vinden we altijd de transportmethode die het beste bij uw lading past.

Maar voor een goederenvervoer naar China per trein kan vertrekken moeten er bijvoorbeeld ook veel douanedocumenten geregeld worden. Onze afdeling customs heeft ze gelukkig snel voor elkaar. En onze planners lukt het ook nog om uw goederen niet alleen per trein China uit te krijgen, maar ze daarna ook nog op de exacte plek van bestemming te leveren in Europa is geen probleem.

Grote voordeel van treintransport China

Het grootste voordeel voor het vervoer van uw goederen per trein vanuit China is de transittijd. Waar een zeecontainer al gauw 8 tot 10 weken onderweg is, gaat dit met de trein al binnen 3 weken. De kosten voor een treintransport China zijn weliswaar hoger als die van een zeevracht, maar u heeft uw goederen veel sneller beschikbaar. Mocht dit nog niet snel genoeg gaan kunnen we u natuurlijk ook luchtvracht van of naar China aanbieden via ons zusterbedrijf TTS TransAir.

Direct contact

Wilt u goederen vervoeren met een railtransport van of naar China? Neem dan nu contact met ons op, zodat we u vandaag nog een persoonlijke offerte kunnen toesturen. En is er een slimmere manier om uw goederen te vervoeren, dan hoort u het natuurlijk van ons.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.