AEO-F Gecertificeerd

AEO-F gecertificeerd

Een AEO-F certificaat is een kwaliteitskeurmerk dat wordt uitgereikt aan organisaties die over langere tijd bij de internationale douanediensten bewezen hebben dat ze te vertrouwen zijn. Dat betekent dat transporten, bijvoorbeeld met zeevracht, die door deze organisaties worden uitgevoerd aan minder eisen hoeven te voldoen. Omdat wij volledig AEO gecertificeerd zijn kan dit dus ook voor uw goederen gelden. In de praktijk betekent dit dat de kans veel kleiner is dat uw goederen lang bij de douane zullen staan. Dit betekent natuurlijk niet dat we zomaar alles zullen vervoeren. Want onze eigen kwaliteitseisen gelden ook voor een transport van uw goederen. Maar daarvan kunt u dus altijd profiteren.

– Vereenvoudigde douane-eisen aan uw goederen door ons AEO-F certificaat
– Garantie op het samenwerken met een organisatie met een perfecte reputatie
– Wij voldoen aan de eisen, uw transport profiteert ervan
– Elke bestemming ter wereld gemakkelijk te bereiken met zeevracht
– Vandaag nog een persoonlijke offerte ontvangen? Neem nu contact met ons op

Wij zijn AEO-F gecertificeerd, een zekere factor voor u

Als u zeevracht nodig heeft om uw goederen over de wereld te transporteren wilt u natuurlijk kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner. Want bij een internationaal transport komt nogal wat kijken. De reputatie en drang naar kwaliteit van zo’n partner is voornamelijk af te lezen aan een aantal belangrijke certificaten en keurmerken.

Een daarvan is een AEO-F certificaat, dat ervoor zorgt dat uw goederen een stuk gemakkelijker tussen verschillende landen vervoerd kunnen worden. Natuurlijk zijn wij AEO-F gecertificeerd. Net zoals we in het bezit zijn van veel andere certificaten en keurmerken. En daar kunt u van profiteren. Gewoon door ons uw zeetransport te laten uitvoeren. Dan regelen we ook meteen alle randzaken voor u, zodat u na een telefoontje alweer verder kunt met uw werk.

Direct contact

Wilt u gebruikmaken van betrouwbare, snelle en goedkope zeevracht? Neem dan nu contact met ons op, dan sturen we u vandaag nog een persoonlijke offerte toe.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.