Diensten & Douane

Zeevracht regelen is meer dan alleen het boeken van een container bij een rederij. TTS TransOcean treedt op als All-Round Zeevrachtexpediteur en helpt u volledig in het traject voor een soepel verloop van uw transport over zee.

TTS TransOcean beschikt bijvoorbeeld over een eigen douane afdeling met gespecialiseerde douane declaranten. Zij weten alles over de import en export van zendingen. Maar ook bijvoorbeeld fiscale vertegenwoordiging of het opmaken van Kamer van Koophandel exportdocumenten verzorgen ze voor u. Prettig om te weten dat u het volledige traject bij een specialist kwijt kunt.

U bent verzekerd van goede kwaliteit

U wilt er van verzekerd zijn dat u zaken doet met een partij die ook weet waar ze over praten. TTS TransOcean is als onderdeel van TTS Quality Logistics B.V. een betrouwbare partner. Met een bewezen track-record van ruim 30 jaar ervaring in de transport, logistiek en douane weten ze bij TTS waar ze het over hebben. Zo is TTS founding member bij One World Network en Global Affinity Alliance. Ook beschikken ze over diverse kwaliteitscertificeringen als ISO9001, ISO22000 en GMP-B3. Daarnaast beschikken ze over een volledige AEO vergunning van de Nederlandse Douane. Voor u een garantie dat u zaken doet met een partij die weet waar ze over praten.

Niet alleen een volle container, maar ook kleine zeetransport zendingen

Op de vele bestemmingen wereldwijd die beschikbaar zijn per vrachtschip biedt TTS TransOcean in samenwerking met een aantal NVOCC’s en rederijen goede containergroupage diensten aan. Dus kunt u geen volle zeecontainer vullen maar wilt u wel uw goederen gaan verschepen? Geen probleem, wij regelen het voor u. Vraag eenvoudig een offerte aan of kijk voor meer informatie eens op een van de volgende pagina’s:

Less than Container Load – LCL
Full Container Load – FCL
China Railtransport
Zeevracht tarieven
AEO certificering
Invoeraangifte
Uitvoeraangifte
Zeecontainer afmetingen


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.