Container verschepen

Container verschepen

Als u goederen naar het buitenland wil vervoeren dan hangt de prijs van dat transport natuurlijk af van verschillende factoren. Maar los daarvan is het fijn om te weten dat de container verschepen tarieven bij ons altijd het laagst zijn. Dat lukt ons omdat we altijd erg efficiënt kunnen werken en de manier van transport kunnen vinden die het beste bij uw zending past. Zo kunnen we altijd goedkoop een container verschepen, ongeacht de inhoud en ongeacht de bestemming. En natuurlijk is de prijs altijd inclusief het verkrijgen van alle vereist douanepapieren, zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

– Altijd de laagste container verschepen tarieven
– Zowel import naar Nederland als export naar elke buitenlandse locatie
– Moet het sneller? Dan verzorgen we toch een luchtvracht voor u
– Prijs inclusief alle bijkomende werkzaamheden, zoals belangrijke douanedocumenten
– Vandaag nog een persoonlijke offerte als u nu contact opneemt

Gegarandeerd de laagste container verschepen tarieven

Omdat we de manier van verzenden altijd aanpassen aan uw lading kunnen we erg goedkoop werken. Zo gebruiken we vaak een FCL transport voor grote zendingen, maar kunnen we meerdere kleinere zendingen altijd combineren middels een LCL of groupage transport. Zo betaalt u nooit teveel voor uw transport.

Maar dat betekent niet dat u genoegen moet nemen met minder kwaliteit. Wij kunnen namelijk juist goedkoop een container verschepen omdat we beschikken over jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk. Samen met onze vele certificeringen garandeert dit u dus enerzijds een lage prijs en anderzijds een vlekkeloos transport van topkwaliteit. En bij ons heeft u altijd aan een telefoontje genoeg, omdat we de het werk rond de gehele logistieke keten van u overnemen.

Direct contact

Wilt u snel en goedkoop een zeevracht verschepen? Als u nu contact met ons opneemt ontvangt u binnen enkele uren een persoonlijke offerte met daarin onze lage container verschepen tarieven. En voor verdere vragen zijn we natuurlijk ook altijd bereikbaar.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.