Container transport over zee

Container transport over zee

Welke bestemming u met uw goederen ook wilt bereiken, een container transport over zee is nagenoeg altijd de goedkoopste optie voor het vervoer. Niet voor niets sturen we dagelijks ladingen voor onze klanten de wereldzeeën over met goedkope zeevracht. Want we kunnen elk land ter wereld bereiken met elke lading. Of het nou gaat om een grote lading die met een FCL transport vervoerd moet worden, of een kleine lading die beter met LCL of groupage transport verstuurd kan worden. En we werken altijd tegen de laagste tarieven, waarbij altijd belangrijke randzaken als douanepapieren inbegrepen zijn.

– De goedkoopste manier van vervoeren: container transport over zee
– Door onze efficiënte werkwijze altijd profiteren van goedkope zeevracht
– Elke bestemming ter wereld te bereiken met elke lading
– Moet het sneller? Dan behoort luchtvracht bij ons ook tot de mogelijkheden
– Nu contact opnemen is vandaag nog een persoonlijke offerte ontvangen

Moeiteloos genieten van een container transport over zee

Het is niet zo gek dat een container transport over zee relatief goedkoop is. Zeker als je het vergelijkt met luchttransport of transporten over land. Op een groot containerschip passen namelijk zoveel zeecontainers, dat er per container gewoon erg weinig betaald hoeft te worden. Zeker bij ons, omdat onze planners altijd de meest efficiënte manier van transport voor uw lading weten te vinden. Dat hangt af van de grootte van uw goederen en de inhoud van het transport. Maar er is altijd een goedkope oplossing.

En dat een goedkope zeevracht wat langer onderweg is dan veel andere vormen van vervoer, dat is gelukkig vaak nog steeds een bijzaak voor de verzender. Maar is er toch snelheid geboden, dan verzorgen we natuurlijk met hetzelfde gemak een luchttransport. En altijd geldt hetzelfde: u heeft aan een telefoontje genoeg en alle randzaken zitten bij de prijs in. Totaal ontzorgen, noemen we dat.

Direct contact

Kies op deze website de bestemming van uw transport, en neem daarna direct contact met ons op. we sturen u daarna binnen enkele uren een persoonlijke offerte voor uw goedkope zeevracht.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.