Container China

Container van of naar China

Import of export China? Wij hebben een wereldwijd netwerk en hebben dus ook binnen China de nodige contacten. China is een van de grootste landen ter wereld en ook de economie heeft die status inmiddels bereikt. Het is een land met veel mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers omdat er goedkoop geproduceerd kan worden en er veel handelsverkeer tussen China en Nederland plaats vind. Dit handelsverkeer kan op verschillende manieren gebeuren, bijvoorbeeld door middel van een container over zee vanuit China of door een container op de rails tussen China en Nederland. Om geen tijd te verliezen bij dit traject hebben wij experts in huis die een container zo snel en goedkoop mogelijk te verplaatsen tussen de landen. Een zeevracht met uw container van of naar China? Zo gepiept, ook regelen wij zonder enige moeite een railtransport.container china

– Goedkoopste tarieven voor een container naar China of vice versa
– Vraagt het transport om snelheid? Een luchtvracht regelen we ook voor u
– Alle vormen van vervoer mogelijk: LCL, FCL en groupage
– Ook alle randzaken rond uw container naar China geregeld
– Vandaag nog weten wat een container van of naar China kost? Neem nu contact op!

Expertise in huis voor uw container vanuit China

Door een groot en betrouwbaar netwerk weten onze specialisten de perfecte manier van transport voor uw (zee)container China te vinden. Door jarenlange ervaring kunnen onze planners na slechts 1 telefoontje het gehele transport regelen. Door een eigen douane-afdeling kunnen wij ook alle douanepapieren en randzaken regelen.

Dankzij het grote netwerk kunnen onze specialisten niet alleen tegen zeer concurrerende tarieven werken, ze weten ook wanneer er een andere vorm van transport gevraagd is. Denkt u bijvoorbeeld aan een luchtvracht van of naar China of aan een railtransport. Kortom, voor al uw soorten ladingen vinden wij de beste oplossing.

Meer informatie over uw container uit China?

Vandaag nog weten wat een container uit China kost? Neem dan nu contact op met een van onze zeetransport specialisten. We gaan direct voor u aan de slag en binnen no-time ontvangt u een passend voorstel van ons. Zoek niet verder en vraag eenvoudig online uw offerte aan.


Worldwide Ocean Freight | Dé specialisten voor zeevracht | TTS TRANSOCEAN®

Zeevracht en alles wat erbij komt kijken. Daarvoor bent u bij TTS TransOcean® aan het juiste adres. Wilt u weten wat uw zeecontainer uit China gaat kosten? Of heeft u enkele pallets die u naar Brazilië moet vervoeren? We helpen u snel verder met een heldere offerte voor uw zeevracht kosten. Neem de proef op de som en vraag in onze online offerte module een tarief aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze zeevracht specialisten helpt u dan direct.